Για την Αυστρία θα αναχωρήσει αύριο η αποστολή του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας, που θα διεξαχθεί στο Ζέεφελντ. Υστερα από ένα διήμερο εργομετρικών εξετάσεων στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αρχίσουν το χτίσιμο της ομάδας της νέας σεζόν, η οποία θέλει να συνεχίσει να κατακτά τίτλους και να διακρίνεται στην Ευρώπη.

Ο Μπεσνίκ Χάσι επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μπουν στο αεροπλάνο: Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ντουμάνης, Φιγκέιρας, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μεγαρίτης, Ρισβάνης, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Τόλι, Βέργος, Βιάνα, Βρουσάι, Κασάμι.

Στις 20 Ιουνίου θα ενσωματωθούν στην αποστολή, απευθείας στο Ζέεφελντ οι διεθνείς, πλην των Ελιουνούσι, Μπεν και Ανσαριφάρντ, οι οποίοι θα αρχίσουν προπονήσεις απευθείας στην Αθήνα, στις 25 Ιουνίου, ενώ θα είναι κανονικά παρόντες στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, στο Βέλγιο.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Κατά την παραμονή του στην Αυστρία, ο Θρύλος θα δώσει δύο φιλικά, τα οποία έχουν φιξαριστεί μέχρι στιγμής. Στις 23/6 και ώρα 18:00 (τοπική) θα αντιμετωπίσει τη Γουάτενς, στο Στανς, ενώ στις 26/6 και ώρα 18:00 (τοπική) θα παίξει με τη Λουντογκόρετς, στο Γένμπαχ.

Πηγή:gavros.gr