Σε μια σημαντική προσθήκη, εμπλουτίζοντας το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα, θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες κινούμενοι προσεκτικά στο παζάρι, μπόρεσαν να εξασφαλίσουν τη συγκατάθεση του Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο οποίος, αν όλα πάνε καλά, θα αποτελέσει μεταγραφή της ομάδας αυτό το καλοκαίρι.

Ο Ταχτσίδης είναι μέσος, μέλος της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, πολύ καλός παίκτης και με τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει, τότε θα μπορέσει να προσφέρει πολλά στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Αυτή τη στιγμή περνάει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και όταν με το καλό το κάνει αυτό, τότε θα ανακοινωθεί από τον Θρύλο, που πραγματικά προχωράει σε μια σπουδαία απόκτηση, καθώς ο Ταχτσίδης όπως γράφτηκε, είναι πάρα πολύ καλός. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Τζένοα, Ρόμα, Τορίνο και Κάλιαρι.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς επιβεβαίωσε την είδηση μέσω του λογαριασμού του στο facebook γράφοντας μεταξύ άλλων:

«1) Ναι περνάει ιατρικά και θα υπογράψει ο 26χρονος ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ Παναγιώτης Ταχτσίδης με 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ! 2) ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΖΙΤΖΑ ΟΦΟΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ όπως και αυτή του Ζιλέ. 3) Επίσης πράγματι διαπραγματευόμαστε με Καρσελά και Εμενίκε».

Gavros.gr