Τι και αν είναι Ιούλιος, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κατακτά κούπες! Οι Παίδες της Ακαδημίας βόλεϊ του Θρύλου κατέλαβαν την πρώτη θέση στο Final 4 που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη και πανηγύρισαν την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ήττα στις λεπτομέρειες στην πρεμιέρα της διοργάνωσης από τον Ηρακλή με 3-2 σετ, πέτυχαν δύο διαδοχικές νίκες κόντρα στον οικοδεσπότη, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στην ΑΕΠ Ολυμπιάς με 3-2 σετ και εξασφάλισαν τον τίτλο.

Στο καθοριστικό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Πατρών (ΑΕΠ Ολυμπιάς), οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στη νίκη-τίτλου με ανατροπή αφού βρέθηκαν να χάνουν με 2-1 σετ. Στο 4ο σετ ο Θρύλος έφτασε εύκολα στο 25-16, ισοφαρίζοντας σε 2-2 και στο τάι μπρέικ. Εκεί οι Πειραιώτες είχαν τον έλεγχο και το προβάδισμα, φτάνοντας στο 15-11 και την τελική επικράτηση με 3-2 σετ.

Η σύνθεση των Πρωταθλητών Παίδων:

Δασκαλέρος Γιώργος, Δημούδης Κώστας, Ζωγραφάκης Δημήτρης, Κοβάτσεβ Νίκος, Μαγγανάς Πέτρος, Μπαρμπούνης Σπύρος, Συναδινός Σωτήρης, Στράτος Απόστολος, Μπεζάνι Τζούλιο, Σαπουτζής Μαριος

Προπονητής: Καμπερίδης Κυριάκος

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή:gavros.gr