Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν τις αναμετρήσεις με τη Ριέκα για τα Play Off του Champions League, από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι "ερυθρόλευκοι" έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό, ωστόσο έχουν τον χρόνο προκειμένου να φτιάξουν τα κακώς κείμενα, ενόψει των πολύ σημαντικών αναμετρήσεων κόντρα στην Κροατική ομάδα.

Ο Θρύλος ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Ζιλέ και Μίλιτς να κάνουν το ντεμπούτο τους στο Περιστέρι, και τον Εμάνουελ Εμενίκε στην επίθεση. Θέλησε από την αρχή να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας, έχοντας την κατοχή, ενώ ήθελε να είναι αυτός που θα καθόριζε τον ρυθμό του ματς.

Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα, ήρθε στο 14' όταν ο Φορτούνης έκανε την μπαλιά από τα αριστερά, ο Εμενίκε, βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου, ωστόσο έκανε κακό κοντρόλ και έτσι δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την φάση. Εκεί ο Νιγηριανός επιθετικός τραυματίστηκε, ζήτησε αμέσως αλλαγή και έτσι αντικαταστάθηκε πολύ νωρίς από τον Μοχάμεντ Μπεν.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, η μοναδική φάση που έκανε ο Ολυμπιακός στην περιοχή του Ατρόμητου, ήταν με τον Μπεν, να κάνει την ατομική προσπάθεια, να σουτάρει έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο μέρος, οι αρκετές αλλαγές που έκανε ο Μπέσνικ Χάσι, φάνηκε να αποδιοργανώνουν την ομάδα του Ολυμπιακού, μιας και δεν κατάφερε να κάνει κάποια αξιόλογη επιθετική προσπάθεια.

Ο Ατρόμητος, βρήκε την ευκαιρία σε μια στιγμή αδράνεια της "ερυθρόλευκης" άμυνας, να σκοράρει, με τον Χατζηϊσαία, μετά από εκτέλεση κόρνερ, στο 85' και ουσιαστικά εκεί τελειώσε και η αναμέτρηση.

Ατρόμητος: Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Κιβρακίδης, Ουμπίντες, Βασιλακάκης, Κυριακίδης, Μανούσος, Ντάουντα.
Έπαιξαν και οι Ντιγκινί, Λαζαρίδης, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Νάτσος, Μενσά, Θεοδωράκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Βούκοβιτς, Μίλιτς (62' Φιγκέιρας) (68' Νικολάου), Ρομαό (73' Ζντιέλαρ), Ζιλέ, Καρσελά (46' Πάρντο), Φορτούνης (46' Ανδρούτσος), Μάριν (46' Σεμπά), Εμενίκε (20' λ. τρ. Μπεν) (83' Ανσαριφάρντ)

gavros.gr