Επισήμως θέση για τον Ουσμάν Ντεμπελέ πήρε η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί ανακοίνωσαν ότι απάντησαν αρνητικά στη Μπαρτσελόνα για τον 20χρονο Γάλλο επιθετικό, ο οποίος δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της Πέμπτης (10/8).

"Έγινε συζήτηση με τη Μπαρτσελόνα για πιθανή μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ στη Μπαρτσελόνα. Σε αυτή τη συζήτηση έγινε πρόταση για τον παίκτη, η οποία απορρίφθηκε. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλη πρόταση της Μπαρτσελόνα, η μεταγραφή δύσκολα θα γίνει αυτή τη στιγμή" ανέφερε η ομάδα της Βεστφαλίας.

Όλα αυτά την ίδια ώρα που ο διεθνής Γάλλος δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (10/8). Εκτιμάται ότι ταξίδεψε στο Παρίσι, περιμένοντας νεότερα για την πιθανή μεταγραφή του. Ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Πέτερ Μπος, ανέφερε: "Δεν ήταν σήμερα στην προπόνηση και για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω πού είναι.

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του, αλλά δεν το καταφέραμε. Ελπίζω να μην του έχει συμβεί τίποτα κακό". Όταν ρωτήθηκε για το αν αυτό σχετίζεται με τη Μπαρτσελόνα, ο Ολλανδός ανέφερε: "Αυτό δεν το ξέρω, δεν έχω μιλήσει μαζί του".

sport24.gr