Pάθος, τσαμπουκά και υπομονή χρειάζεται ο Ολυμπιακός στον αγώνα με την Ριέκα, προκειμένου να πάρει τη νίκη κόντρα στους Κροάτες και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι απόψε θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Κροατίας, θα τα δώσουν όλα για να καταφέρουν να πετύχουν το στόχο τους και να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς. Ο κόσμος όπως σε όλους τους αγώνες έτσι και σε αυτόν θα βρίσκεται δίπλα τους και θα τους δώσει ώθηση για να πετύχουν μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη.

Ούτε στην προπόνηση της Δευτέρας, πήρε μέρος ο Οτζίτζα Οφόε, πράγμα που κάνει πολύ δύσκολη τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Κροατική ομάδα.

Ωστόσο η θέληση του Βέλγου χαφ, να αγωνιστεί κόντρα στους Κροάτες, μπορεί να αποφέρει την έκπληξη και να βρεθεί στην αποστολή του Θρύλου.

Από εκεί και πέρα, ο Μπέσνικ Χάσι, φέρεται να έχει καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στη Ριέκα, με τον Καπίνο να είναι στο τέρμα, τους Ελαμπντελαουί, Ρέτσο, Βούκοβιτς και Κούτρη από τα αριστερά προς τα δεξιά της άμυνας, τους Ρομαό και Ζιλέ στα χαφ, τον Φορτούνη μπροστά τους, τους Καρσελά και Μάριν στα εξτρέμ και τον Μπεν στην κορυφή της επίθεσης.

Περισσότερα στο gavros.gr