Τις τελευταίες ημέρες όλο και περισσότερα είναι τα δημοσιεύματα από Μέσα της Ισπανίας για ενδιαφέρον της Κόρδοβα για την απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα.

Αυτό επιβεβαίωσε και ο προπονητής της Κόρδοβα, Λουίς Καριόν, ο οποίος με δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι η ομάδα του κοιτάζει τον εξτρέμ του Ολυμπιακού, τον οποίο όμως όπως χαρακτηριστικά ανέφερε δεν θέλει να τον αποκτήσει ως δανεικό.

Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, υποστήριξε πως έχει κακή εμπειρία με δανεικούς παίκτες, κάτι το οποίο δεν θέλει να επαναληφθεί με την περίπτωση του Γιαννιώτα, ενώ υπογράμμισε πως είναι πάντα δύσκολες οι διαπραγματεύσεις με μεγάλους συλλόγους όπως ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κοιτάζουμε τον τρόπο που μπορούμε να βελτιωθούμε. Κυρίως ψάχνουμε για έναν παίκτη στα άκρα. Ο Αλφάρο δεν είναι κλασικός ακραίος και μας λείπει ένας τέτοιος. Έχουμε δει τον Γιαννιώτα αλλά είναι δύσκολο να διαπραγματευθείς με ένα μεγάλο κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός. Δεν θέλω να τον πάρουμε ως δανεικό γιατί έχω κακή εμπειρία από τέτοιες περιπτώσεις. Θα ήταν διαφορετικό να συζητούσαμε για δανεισμό με οψιόν αγοράς».

gavros.gr