Στο μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού να επανέλθει στους ομίλους του Champions League, μετά από ένα χρόνο απουσίας, στάθηκε ο Μπέσνικ Χάσι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς στη Ριέκα με την κροατική ομάδα και με το 2-1 του πρώτου αγώνα να αποτελεί το πρώτο βήμα.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» είπε μεταξύ άλλων:

«Για αυτό ακριβώς ήρθα εδώ. Και όχι μόνο για να προκριθεί η ομάδα στους ομίλους, αλλά και για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Αν πάνε όλα καλά, είμαστε πολύ κοντά στον στόχο μας και αυτό είναι που θέλουν όλοι μέσα στην ομάδα, αλλά και οι οπαδοί μας στην Ελλάδα».

Και αμέσως μετά, αναφερόμενος στο τι θα χρειαστεί για να φτάσει ο Ολυμπιακός στην πρόκριση, απάντησε: «Να παίξουμε καλά, όπως κάναμε στην Αθήνα. Αλλά και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για τη Ριέκα δήλωσε: «Γνωρίζουμε πως είναι μια καλή ομάδα και είναι δύσκολο να την νικήσεις. Διαθέτει καλή φυσική κατάσταση, παίζει καλά στην αντεπίθεση και δημιουργεί προβλήματα στον αντίπαλο. Δεν νομίζω πως θα κατέβει ανοιχτά και πως θα παίξει φουλ επίθεση».

Στη συνέχεια τόνισε: «Εμείς στον πρώτο αγώνα κάναμε ένα τέλειο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Η Ριέκα τα κατάφερε, κάτι που είναι σημαντικό σε εκτός έδρας ματς σε αυτή τη διοργάνωση. Νομίζω πως θα μας πιέσει στο πρώτο τέταρτο με είκοσι λεπτά. Εμείς θα πρέπει να κρατήσουμε και να εκμεταλλευτούμε τις όποιες ευκαιρίες θα μας παρουσιαστούν. Γενικά περιμένω ένα αμυντικό ματς, γιατί και οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν να μην δεχθούν γκολ. Τέτοιο ματς περιμένω και από τη Ριέκα. Δεν θα είναι εύκολο να μπει γκολ, ελπίζω όμως πως θα το καταφέρουν οι παίκτες μου και ίσως αυτό, τελικά, να κρίνει και την αναμέτρηση».