Εστιατόρια ανοίγει στη Βρετανία ο Γιουσέιν Μπολτ
x2go9yko6lauwymgqfsi
Sports

Εστιατόρια ανοίγει στη Βρετανία ο Γιουσέιν Μπολτ

Ο Τζαμαϊκανός Ολυμπιονίκης εξετάζει την επέκταση της αλυσίδας ταχυφαγείων «Tracks & Records» στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο Γιουσέιν Μπολτ, οκτώ φορές Ολυμπιονίκης, που αποχώρησε επισήμως από τον στίβο, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή του, αυτή την φορά ως επιχειρηματίας.

Ενώ δεν έχει σταματήσει να ονειρεύεται καριέρα στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπου θα κάνει το ντεμπούτο του ως παίκτης των θρύλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Σεπτέμβριο απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Μπαρτσελόνα των Ριβάλντο και Ροναλντίνιο, ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ διερευνά άλλες επιλογές για το μέλλον.

Μία από αυτές είναι η διεθνοποίηση της τζαμαϊκανής αλυσίδας γρήγορης τροφής «Tracks & Records», κάνοντας άλμα στο Ηνωμένο Βασίλειο και σχεδιάζοντας να ανοίξει 15 εστιατόρια έως το 2022.

Η εταιρεία, στην οποία ο Μπολτ είναι μέτοχος, έχει καταλήξει σε συμφωνία με την ομάδα Casual Dining Restaurant Group (CDRG), προκειμένου να βρεθούν οι ιδανικές τοποθεσίες. Το CDRG είναι ένας σημαντικός σύμμαχος, μιας και αποτελεί μέλος της επιχειρηματικής ομάδας που διαχειρίζεται το KFC και την Pizza Hut στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτή τη στιγμή το Tracks & Records, που άνοιξε τον Απρίλιο του 2011, έχει μόνο δύο εστιατόρια. Και τα δύο βρίσκονται στη Τζαμάικα. Ένα μέρος όπου κάποιος μπορεί να απολαύσει επίσης, τζαμαϊκανή μουσική και τις καλύτερες αθλητικές εκδηλώσεις.

Ο Γιουσέιν Μπολτ δηλώνει χαρούμενος που μοιράζεται «μια γεύση από την Τζαμάικα που γνωρίζω και αγαπώ με τον υπόλοιπο κόσμο», μέσω του ανοίγματος αυτών των εστιατορίων σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. «Το Λονδίνο ήταν πάντα ένα ιδιαίτερο μέρος για μένα. Και ευχαριστώ την Aly και το CDRG για να την ευκαιρία που μας δίνουν να μοιραστούμε το όραμά μας και τον πολιτισμό μας με όλους εσάς».

ΑΠΕ

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα