Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού της Παρτιζάν με την Βιντεοτόν στο οποίο σκόραρε δύο γκολ (νίκη με 4-0 για τους Σέρβους και πρόκριση στους ομίλους του Europa League) έκανε δηλώσεις, προαναγγέλοντας την αποχώρησή του από την σέρβική ομάδα.

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ήρθε η στιγμή για εκείνον να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, πηγαίνοντας σε ένα μεγάλο σύλλογο. Ωστόσο, ποια ομάδα εννοούσε στις δηλώσεις του ο Σέρβος στράικερ δεν αποσαφηνίστηκε και όπως τονίζουν και στα δημοσιεύματα του εξωτερικού δεν επιβεβαιώνεται ότι εννούσε τον Ολυμπιακό, αν και όπως υπογραμμίζεται αυτόν φαίνεται να εννοεί. Αυτο, ωστόσο, μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες, καθώς επαναλαμβάνουμε ο ίδιος ανακοίνωσε ότι η αποχώρησή του από την Παρτιζάν είναι σίγουρη.

Πιο συγκεκριμένα ο Ούρος Τζούρτζεβιτς τόνισε: «Πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και να αποδείξω τι αξίζω και εκτός συνόρων. Σε λίγες ημέρες θα υπογράψω νέο συμβόλαιο με μία μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ, Παρτιζάν! Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου».

gavros.gr