Η δήλωση του προέδρου του Ολυμπιακού Ευάγγελου Μαρινάκη, αμέσως μετά την κλήρωση των ομίλων του Champions League, πως οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει ενίσχυσε τη δεδομένη πρόθεση των «ερυθρολεύκων» να ενισχυθούν με κεντρικό επιθετικό, φουντώνοντας για τα καλά τα διάφορα «σενάρια», με την μεταγραφολογία στον Ολυμπιακό να θυμίζει... μέρες Ιουνίου.

Ο επικρατέστερος ποδοσφαιριστής σε αυτή τη νέα «παρέλαση» παραμένει ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος μάλιστα αποχαιρέτησε τους οπαδούς της ομάδας του, αμέσως μετά το σαββατιάτικο ντέρμπι της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα.

Από εκεί και πέρα, στη σχετική «λίστα» προστέθηκε και το όνομα του Λούκας Πέρεθ, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και τώρα βρίσκεται στην Άρσεναλ, αλλά ο 28χρονος Ισπανός είναι εκτός των πλάνων του Αρσέν Βενγκέρ.

Από την Τουρκία πάλι προέκυψε το όνομα του 32χρονου Σενεγαλέζου επιθετικού Ντεμπά Μπα, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπεσίκτας αλλά ανήκει στην κινεζική ομάδα της Σανγκάης Σενούα. Μάλιστα, τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προχωρημένες συζητήσεις, χωρίς να μπορεί να επιβεβαιωθεί κάτι.