Από την Πέμπτη το απόγευμα ο Ολυμπιακός είχε φτάσει στις 21.000 διαρκείας, όπως είχε γράψει και στο χθεσινό της φύλλο η εφημερίδα ο Γάβρος.
Έτσι θεωρείραι βέβαιο ότι καταρρίφθηκε το ρεκόρ των 21.171 διαρκείας που υπήρχε από την περασμένη δεκαετία, καθώς ξεπεράστηκε με ευκολία ο συγκεκριμένος αριθμός.

Πού θα φτάσουν οι πωλήσεις των διαρκείας; Μπορεί να ακουστεί υπερβολικό, αλλά αν ήθελε ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πουλήσει διαρκείας όλες τις θέσεις του Καραϊσκάκη!

Να κρατήσει μόνο τα 1.700 εισιτήρια στις θύρες 27-28, που πρέπει αναγκαστικά να τα έχει ελεύθερα, ώστε να τα δώσει σε φιλοξενούμενους οπαδούς όποτε χρειαστεί (σε ευρωπαϊκά ματς) και όλα τα άλλα εισιτήρια να τα πουλήσει ως διαρκείας.

Είναι τέτοια η ζήτηση που υπάρχει, που ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κάνει πολύ εύκολα κάτι τέτοιο και να φτάσει σ’ έναν αριθμό 28.000 διαρκείας, για παράδειγμα. Δεν πρόκειται να το κάνει, όμως, καθώς πρέπει να αφεθεί κι ένας αριθμός θέσεων ελεύθερος, ώστε να πωλούνται και κάποια κανονικά εισιτήρια σε κάθε παιχνίδι.

Κάπου μεταξύ 22.000-23.000, λοιπόν, θα σταματήσουν οι πωλήσεις των διαρκείας του Ολυμπιακού, οπότε όσοι το έχουν αποφασίσει, καλό θα είναι να σπεύσουν, καθώς το αργότερο μέχρι τις πρώτες μέρες της νέας εβδομάδας θα πέσει στοπ στις πωλήσεις.

Και μετά, σε όσους θα ψάχνουν κανονικά εισιτήρια για τα μεγάλα ματς του Champions League, το μόνο που μπορεί να ευχηθεί κανείς είναι καλή τύχη…

Πηγή: gavros.gr