Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε την τεράστια δίψα του για τις αναμετρήσεις του ποδοσφαίρου της ομάδας, καθώς έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ των εισιτηρίων διαρκείας, το οποίο διατηρούσε ο ίδιος.

Οι ΓΑΥΡΟΙ θέλουν να βρίσκονται δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδας σε όλα τα αθλήματα και έτσι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εξαφανιστούν και πολλά εισιτήρια διαρκείας στο μπάσκετ.

Η Θύρα 7 μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας ότι έχουν απομείνει λιγότερα από 600 συνδεσμιακά εισιτήρια διαρκείας, επομένως οι ΓΑΥΡΟΙ θα πρέπει να τρέξουν για να προλάβουν το επόμενο χρονικό διάστημα. Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται στα 120 ευρώ+ 50 ευρώ η Κάρτα Μέλους, η οποία δεν χρειάζεται αν έχουν πάρει διαρκείας στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Θύρας 7:

«Διαρκείας Μπάσκετ

Αναφορικά με τη διάθεση των συνδεσμιακών εισιτηρίων διαρκείας του μπάσκετ, η οποία συνεχίζεται κανονικά, ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι έχουν απομείνει λιγότερα από 600.

Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε και αυτά, τα οποία κοστίζουν 120 ευρώ + 50 ευρώ η Κάρτα Μέλους (όσοι έχουν ήδη από το διαρκείας του ποδοσφαίρου, δεν χρειάζεται).

Η διάθεσή όσων διαρκείας έχουν απομείνει πραγματοποιείται καθημερινά από τα γραφεία στο ΣΕΦ και ώρες 10:00-18:00».

gavros.gr