Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Γιουβέντους, για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και θα τα δώσει όλα, προκειμένου να επιστρέψει στην Αθήνα με ένα καλό αποτέλεσμα στις αποσκευές του.

Οι «ερυθρόλευκοι», το πρωί της Τρίτης, λίγο μετά τις 11:00, «πέταξαν» για το Τορίνο, όπου θα αντιμετωπίσουν ένα από τα μεγαθήρια της Ευρώπης! Όπως είναι λογικό, κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος επέστρεψε στον Ολυμπιακό, με στόχο να τον οδηγήσει σε νέους τίτλους και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Ο Τάκης Λεμονής στον αγώνα με τη Γιουβέντους θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού, από τον οποίο αποχώρησε πέρσι, μετά την κατάκτηση του 7ου σερί πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι στην αποστολή για τον αγώνα με την ιταλική ομάδα βρίσκονται οι: Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.

Πηγή: gavros.gr