Τις σκέψεις του για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό του σχήμα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό έχει φανερώσει σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα ο Μάσιμο Αλέγκρι.

Ο προπονητής της Γιουβέντους, έχει ήδη καταλήξει στο σχήμα και στα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» το βράδυ της Τετάρτης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «μπιανκονέρι» θα παρατάξει την ομάδα του σε σχήμα 4-2-3-1 με τον Μπουφόν να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, τους Κιελίνι, Μπαρτζάλι, Σάντρο και Στουράρο να συμπληρώνουν την 4αδα της άμυνας.

Στο κέντρο αναμένεται να αγωνιστούν οι Ματουιντί και Πιάνιτς, λίγο μπροστά τους και πλάγια οι Κουδράδο και Μάντζουκιτς, ενώ ο Ντιμπάλα πίσω από τον Ιγκουαίν, ο οποίος όπως φαίνεται θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα της ιταλικής ομάδας.

Φυσικά, πρόκειται για ιταλικά δημοσιεύματα και δεν αποκλείεται ο Αλέγκρι να μην έχει δείξει όλα όσα σκέφτεται και να προβεί σε κάποια αλλαγή πριν την έναρξη του συγκεκριμένου ματς.