Εξαιρετικό παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά στην Κύπρο, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά και να ψάχνουν το γρήγορο γκολ. Μόλις στο 2’ ο Κέιν είχε μια καλή ευκαιρία, για να απαντήσει στο 17’ ο Σάλαϊ, που έστειλε την μπάλα με κεφαλιά λίγο άουτ. Ίδια κατάληξη είχε δευτερόλεπτα αργότερα και το σουτ του Σον. Η πρώτη πολύ μεγάλη φάση στο ματς ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Ντε Καμάργκο να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γιορίς.

Ο Καρλάο στο 27’ λίγο έλειψε να σκοράρει με κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, και οκτώ λεπτά αργότερα, η Τότεναμ άνοιξε το σκορ. Οι αμυντικοί του ΑΠΟΕΛ πιάστηκαν στον ύπνο, ο Κέιν έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με εξαιρετικό πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το ημίχρονο. Με διάθεση να ψάξει την ισοφάριση μπήκε στην επανάληψη ο ΑΠΟΕΛ, ωστόσο Σάλαϊ και Ντε Καμάργκο δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Κάτι που έκανε ξανά ο Χάρι Κέιν. Και όχι μία φορά, αλλά δύο ακόμη!

Σκοράροντας δις σε διάστημα πέντε λεπτών (62’, 67’), το πρώτο με ωραίο πλασέ και το δεύτερο με καρφωτή κεφαλιά, διαμόρφωσε το 3-0 το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ομάδας του Γιώργου Δώνη για να πετύχει το γκολ της τιμής.

Πηγή: sport-fm.gr