Τη φημολογία που ξέσπασε για επιστροφή του Κάρλο Αντσελότι στη Μίλαν, μετά την απόλυσή του από την Μπάγερν Μονάχου, σε συνδυασμό με τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων, τερμάτισε σήμερα με δηλώσεις του ο διευθυντής της Μίλαν Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι, στηρίζοντας απόλυτα τον προπονητή της ομάδας Βιτσέντζο Μοντέλα.

«Είναι λυπηρό (που απολύθηκε) γιατί ο Αντσελότι έχει αποδείξει ότι είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές του κόσμου και δεν γνωρίζουμε γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση. Ως φίλαθλοι είμαστε στενοχωρημένοι, αλλά έχουμε έναν προπονητή ο οποίος είναι νεότερος από τον Αντσελότι και το ίδιο ταλαντούχος, τον Βίνι Μοντέλα» ανέφερε ο διευθυντής των ροσονέρι στο Sky Sport Italia. «Πιστεύουμε στο πλάνο αυτό και θέλουμε να φτάσουμε μαζί του έως το τέλος του ταξιδιού. Καταλαβαίνω ότι οι δημοσιογράφοι αισθάνονται τον πειρασμό να γράψουν κάτι γι' αυτό, αλλά εμείς σας λέμε ότι στηρίζουμε τον Μοντέλα» κατέληξε.

Ο προπονητής των ροσονέρι πάντως σχολίασε τη φημολογία για επιστροφή του Κάρλο Αντσελότι κατά τη διάρκεια των δηλώσεων μετά τον αγώνα με τη Ρίεκα: «Σέβομαι τον Αντσελότι και είναι ο πρώτος προπονητής που πήγα να παρακολουθήσω όταν ξεκίνησα ως τεχνικός. Αν θέλει μπορεί να έρθει στη Μίλαν και να κάνει τον βοηθό ή και να συμβεί το αντίστροφο», τόνισε με αρκετή δόση χιούμορ ο Βιτσέντζο Μοντέλα.