Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει -αναμφίβολα- στην 10η αγωνιστική της Ligue 1 είναι αυτή ανάμεσα στη Μαρσέιγ του Έλληνα επιθετικού, που την περασμένη εβδομάδα έκανε ντεμπούτο με γκολ στο πρωτάθλημα (είχε χάσει τα υπόλοιπα ματς λόγω τραυματισμού) απέναντι στο Στρασβούργο, και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Μασσαλοί παρουσιάζουν καλό πρόσωπο τη φετινή σεζόν (αν και στην προηγούμενη αγωνιστική δεν το απέδειξαν) και έπειτα από εννέα αναμετρήσεις βρίσκονται στην τέταρτη θέση με πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, ισοβαθμώντας με την Σεντ Ετιέν και είναι στο μείον δύο από τη δεύτερη Μονακό και στο μείον οκτώ από την προσεχή αντίπαλο τους. Η ομάδα του Γκαρσιά προέρχεται από το 2-1 (με ανατροπή) στο εντός έδρας ματς με την Γκιμαράες (δεν αγωνίστηκε λεπτό ο Μήτρογλου) για το Europa League, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε αέρα με 4-0 από την έδρα της Άντερλεχτ για την τρίτη αγωνιστική του Champions League.

Την περασμένη εβδομάδα νίκησε πολύ δύσκολα την Ντιζόν με 2-1, σημειώνοντας το δεύτερο της τέρμα στις καθυστερήσεις με τον δεξιό της μπακ, Μενιέ, που σκόραρε δις στις καθυστερήσεις.

Πηγή: sport-fm.gr