Πιο σοβαρός αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός του Σεμπά, ο οποίος αναμένεται να χάσει τα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League.

Ο Τάκης Λεμονής στη συνέντευξη που παραχώρησε στο συνδρομητικό κανάλι ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στον Βραζιλιάνο εξτρέμ, ο οποίος όπως τόνισε χαρακτηριστικά νιώθει ενοχλήσεις και θα επιστρέψει στη δράση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Υπενθυμίζουμε ότι τα πρώτα παιχνίδια για τα μπαράζ θα διεξαχθούν από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου και οι ρεβάνς από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου.

«Δεν θα έχουμε στη διάθεση μας τον Σεμπά. Θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ηλπιζα να τον έχω, γι αυτό τον άφησα στην Αθήνα. Ένοιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση, έτσι είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Θρύλου.

Χωρίς Εμενίκε με ΠΑΟΚ

Χωρίς τον Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Νιγηριανός επιθετικός δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Τάκη Λεμονή.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού το μεσημέρι της Παρασκευής στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Αφρικανό στράικερ, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά θα επιστρέψει στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

«Ο Εμενίκε θα προλάβει το παιχνίδι στη Λεωφόρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Θρύλου, ο οποίος επισήμανε ότι ούτε ο Μπεν είναι έτοιμος για το ματς με τους Θεσσαλονικείς.

gavros.gr