Πανέτοιμος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Τάκης Λεμονής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντιόγκο Φιγκέιρας, που ταλαιπωρείται από ένα ελαφρύ διάστρεμμα, αλλά και τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος προφυλάσσεται. Παράλληλα, εκτός αποστολής έμειναν οι Εμάνουελ Εμενίκε, Σεμπά και Μοχάμεντ Μπεν, οι οποίοι είναι τραυματίες. Ο Νιγηριανός επιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Βραζιλιάνος θα γυρίσει μετά τη διακοπή για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, την αποστολή του Θρύλου απαρτίζουν οι: Ανδρούτσος, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, όπως δήλωσε και ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε, θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη, με την οποία θα μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή και θα κάνουν περήφανο τον κόσμο τους.

Gavros.gr