Εύκολη νίκη που του δίνει την πρόκριση στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, πήρε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αχαρναϊκό την Τετάρτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς να ζοριστούν επικράτησαν με 0-3, με τον Τάκη Λεμονή να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα δίνοντας ευκαιρίες και σε παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Ζιλέ έπειτα από ωραία συνεργασία Τζούρτζεβιτς, Μαρτίνς και Καρσελά. Αποδέκτης ο Βέλγος, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 48' σημειώθηκε το 0-2, όταν ο Καρσελά έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Λαμπίρης δεν κατέστη εφικτό να αποκρούσει σταθερά και από ο Μαρτίνς που πήρε το ριμπάουντ από κοντά έστειλε στα δίχτυα τη μπάλα.

Το τελικό 3-0 σημειώθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης από τον Εμάνουελ Εμενίκε. Ο Βρουσάι έδωσε στον Μάριν, αυτός έδωσε με τη μία στον Νιγηριανό, που με καρφωτή κεφαλιά από κοντά έγραψε το τελικό σκορ.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Π. Δημητρίου): Λαμπίρης, Μεγαλοοικονόμου, Μπεκατώρος, Μεντής (63' Καρδάσης), Αφράτης, Αρώνης (77' Κυριαζόπουλος), Παπασάββας, Μηλιώτης, Τσεβάς (88' Παπαθανασίου), Χαραλαμπόπουλος, Πάσχος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Βούκοβιτς, Νικολάου, Μίλιτς, Ζιλέ (46' Ζντιέλαρ), Ταχτσίδης, Μαρίν, Μάρτινς, Καρσελά (78' Βρουσάι), Τζούρτζεβιτς (60' Εμενίκε).

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Σαμοΐλης (Αθηνών), Πρέντζας (Δυτ. Αττικής)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ (5ος)

1. Ολυμπιακός 6 (5-1)

2. ΑΟΧ-Κισσαμικός 3 (1-0)

3. Αχαρναϊκός 0 (0-4)

4. Αστέρας Τρίπολης 0 (1-2)

* Για τη 2η αγωνιστική, ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον ΑΟΧ-Κισσαμικό την Πέμπτη (26/10), στο "Θ. Κολοκοτρώνης".