Άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα μακριά από το γήπεδο του καλείται να διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός, και αυτή τη φορά ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει να ξεπεράσει μια σειρά από προβλήματα. Το μόνο θετικό είναι η διακοπή του πρωταθλήματος, που δίνει την άνεση του χρόνου, ώστε να είναι το «τριφύλλι» έτοιμο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στην ήττα από τον Αστέρα, αποχώρησαν με προβλήματα οι Μολέδο και Βιγιαφάνιες. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δέχτηκε χτύπημα στο πέλμα. Ο έμπειρος στόπερ δεν ένιωσε ενοχλήσεις αρχικά, αλλά με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα το πόδι του πρήστηκε και έκανε αιμάτωμα. Εντός της ημέρας ο Μολέδο θα υποβληθεί σε εξετάσεις και, αν είναι απλό αιμάτωμα, απλά θα χάσει κάποιες προπονήσεις. Διαφορετικά, όλα θα κριθούν από το μέγεθος της ζημιάς.

Όσον αφορά τον Βιγιαφάνιες, τα πράγματα είναι καλύτερα, καθώς ο Αργεντινός αισθάνθηκε τσίμπημα στη γάμπα. Από τη στιγμή που ο παίκτης αντικαταστάθηκε στο ματς με τον Αστέρα με το που ένιωσε ενόχληση, λογικά γλίτωσε τα χειρότερα (τράβηγμα ή θλάση) και δεν έχει κάτι σοβαρό.

Οι Κουρμπέλης και Κουλιμπαλί, που επίσης αποχώρησαν από την Τρίπολη με ενοχλήσεις, δεν φαίνεται να έχουν κάτι σοβαρό και θα ενσωματωθούν κανονικά στις εθνικές ομάδες που έχουν κληθεί.


Πηγή: sport-fm.gr