Και τώρα η ρεβάνς!

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το δεύτερο ματς (12/11, 21:45) με την Κροατία για τα μπαράζ του Μουντιάλ, λίγα 24ωρα μετά τη βαριά ήττα με 4-1 στο «Μάξιμιρ», που θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη.

Ο Μίχαελ Σκίμπε έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του (πέραν των όσων έχουν τεθεί εκτός μάχης εδώ και καιρό), καθώς ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος το Σάββατο έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο (είχε βγει αλλαγή στο 62’ την Πέμπτη), γυμνάστηκε κανονικά.

Τρεις τουλάχιστον αλλαγές αναμένεται να κάνει ο Γερμανός τεχνικός, που φαίνεται ότι έχει καταλήξει σε σύστημα 4-2-3-1. Οι δυο από αυτές είναι αναμενόμενες. Ο Κώστας Μανωλάς εξέτισε την ποινή του και θα βρεθεί στο πλευρό του Σωκράτη Παπαστόπουλου στο κέντρο της άμυνας, παίρνοντας τη θέση του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ο Βασίλης Τοροσίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας. Στο πρώτο ματς ξεκίνησε ο Γιάννης Μανιάτης δεξιά και στο δεύτερο μέρος χρησιμοποιήθηκε ο Παναγιώτης Ρέτσος. Επιπλέον, φανέλα βασικού θα πάρει ο Τάσος Μπακασέτας.

Οπότε…

Ο Ορέστης Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Γιώργος Τζαβέλλας αριστερά, Παπασταθόπουλος-Μανωλάς στο κέντρο της άμυνας και ο Βασίλης Τοροσίδης δεξιά. Ο Κάρλος Ζέκα θα είναι το ένα αμυντικό χαφ και ο Αλέξανδρος Τζιόλης το άλλο πιθανότατα. Στο αριστερό «φτερό» θα αγωνιστεί ο Κώστας Σταφυλίδης, στο δεξί ο Τάσος Μπακασέτας που έπαιξε ως αλλαγή στο πρώτο ματς, ενώ ο Κώστας Φορτούνης θα έχει ρόλο πλέι μέικερ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Κώστα Μήτρογλου.


πηγή sport-fm.gr