Σοβαρά επεισόδια έγιναν στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Σίτι (1-2 επικράτησε η Σίτι) μεταξύ του Ζοσέ Μουρίνιο και παικτών της ομάδας των «πολιτών». Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, οι παίκτες της Σίτι πανηγύριζαν στα αποδυτήρια βάζοντας τη μουσική στη διαπασών, με τον προπονητή της Γιουνάιτεντ Ζοσέ Μουρίνιο να πηγαίνει έξαλλος στα αποδυτήριά τους και να τους βάζει τις φωνές.

Κάποιος του πέταξε γάλα και νερό και στη συνέχεια στο επεισόδιο ενεπλάκησαν παίκτες των δύο ομάδων, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα. Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν έξαλλος γιατί με τη λήξη του ματς οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας γιόρταζαν μπροστά στους οπαδούς της δικής του ομάδας και η ένταση συνεχίστηκε στα αποδυτήρια όπου ο γκολκίπερ των νικητών Έντερσον αντάλλαξε βαριές κουβέντες με τον Μουρίνιο.

Από τα επεισόδια ο Μικέλ Αρτέτα έφυγε με γδαρσίματα από το επεισόδιο στα αποδυτήρια που κράτησε για περίπου δύο λεπτά, με τον Μουρίνιο στη συνέχεια να πηγαίνει στα αποδυτήρια των διαιτητών διαμαρτυρόμενος.