Οι «Περιστεριώτες» είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή για μια ακόμη φορά τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του μέσα σε δύο λεπτά.

Συγκεκριμένα, στο 60ο λεπτό μετά από καλό συνδυασμό της ομάδας του Περιστερίου, ο Αιγύπτιος άσος με κοντινό σουτ νίκησε τον Κουτζαβασίλη κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα, και πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των οπαδών της ομάδας ο Αιγύπτιος με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 με τον Σιόντη στο 77ο λεπτό, μετά από λάθος του Καρασαλίδη, αλλά ο Ατρόμητος είχε τον τελευταίο λόγο διαμορφώνοντας με τον Βασιλακάκη το τελικό 3-1, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σοϊλέδης, Αρτυματάς, Σιόντης, Νούνες (64' Κόντος), Ζορμπάς (64' Γεωργίου), Επστάιν (73' Αναστασίου), Μπάουμαν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Κυριακίδης (46' Καρασαλίδης), Ούμπιντες (87' Ζησόπουλος), Βασιλακάκης, Ουάρντα, Ντάουντα (29' λ.τ. Μενσά).