Ο Έλληνας αστέρας του μπάσκετ αποτελεί πλέον το νέο ίνδαλμα ακόμη και στην Κίνα και το κινεζικό CCTV πήγε στο Μιλγουόκι μόνο για τα… μάτια του.

Οι δύο παρουσιαστές και οικοδεσπότες του NBA Primetime στο κινεζικό κανάλι, Γουιπίνγκ Ζιανγκ και Μάνιουαν Ζιανγκ, ανέφεραν πως ο Γιάννης είναι το νέο μεγάλο όνομα στη χώρα τους, φτάνοντας σε δημοτικότητα ακόμη και τον Λεμπρόν Τζέιμς.

«Το όνομα του Αντετοκούνμπο είναι αρκετά μεγάλο στην Κίνα, επειδή είναι πολύ μικρός σε ηλικία και επειδή οι άνθρωποι λατρεύουν τα χαρακτηριστικά και το στυλ του παιχνιδιού του», είπε ο Μάνιουαν Ζιανγκ, με τον συνεργάτη του να λέει χαρακτηριστικά:
«Είναι τεράστιος. Μπορεί να μην έχει φτάσει ακόμα τον Κόμπι Μπράιαντ, αλλά είναι πολύ κοντά. Οι άνθρωποι θέλουν να τον βλέπουν επειδή μπορεί να παίξει από τη θέση "1" μέχρι και την "5". Κάθε μέρα θα μεγαλώνει το όνομα του και μία μέρα θα είναι στο ίδιο επίπεδο με τους ΛεΜπρον Τζέιμς, Τζέιμς Χάρντεν και Στεφ Κάρι. Όταν κερδίσει μάλιστα και το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, τότε το όνομα του θα γιγαντωθεί... », κατέληξαν οι δύο παρουσιαστές.