«Εχουμε υπεροπλία και θα πάρουμε και παίκτες» δήλωσε χθες ο Σάββας Θεοδωρίδης

Η εισαγόμενη μεταγραφολογία - προπονητολογία των τελευταίων ημερών χτύπησε «καμπανάκια» στον Ολυμπιακό και υπό τον φόβο του αποπροσανατολισμού άπαντες πλέον έχουν στρέψει, χωρίς την ελάχιστη παρέκκλιση, το βλέμμα τους στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λάρισα.

Αλλωστε το κυρίαρχο ζητούμενο για τους «ερυθρόλευκους» στην παρούσα φάση είναι να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας μέχρι το φινάλε και το πρώτο βήμα καλούνται να το κάνουν κόντρα στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική το τελευταίο διάστημα Λάρισα.

Ο Τάκης Λεμονής προπόνησε χθες το πρωί την ομάδα και επικέντρωσε τους παίκτες του στη μάχη του κάμπου, στην οποία δεν είναι βέβαιο αν θα λάβει μέρος ο Οτζίτζα Οφόε.

Ο Βέλγος ένιωσε ενοχλήσεις και εγκατέλειψε το χθεσινό πρόγραμμα. Σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική και από τα αποτελέσματα θα φανεί αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Από εκεί και πέρα οι Σισέ και Μποτία, οι οποίοι επίσης προέρχονταν από τραυματισμούς, έχουν ανεβάσει ρυθμούς και εκτός απροόπτου θα τεθούν στη διάθεση του Λεμονή.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση, συνεχίζεται η αναζήτηση με προτεραιότητα σε έναν καλό ακραίο επιθετικό, ενώ θα υπάρχουν ακόμα δύο με τρεις δυνατές κινήσεις, όπως τόνισε σε χθεσινές του δηλώσεις στο gavros.gr ο Σάββας Θεοδωρίδης.

«Εχουμε υπεροπλία και θα πάρουμε και παίκτες. Με δύο-τρεις προσθήκες που θα κάνει ο πρόεδρος, γιατί τον ξέρω τι λεβέντης είναι και όταν πρόκειται για το καλό του Ολυμπιακού δεν σταματάει πουθενά.

Εχει αναβαθμίσει τον Ολυμπιακό σε τρομακτικό βαθμό» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων», ενώ έστειλε μήνυμα εν όψει του β’ γύρου: «Εμείς τελειώσαμε τον πρώτο γύρο και αποδείξαμε σε όλους τι μπορούμε να κάνουμε παρά τις δυσκολίες. Με όλους εναντίον μας, να μην αφήνουν τους φιλάθλους να πηγαίνουν στο γήπεδο. Χωρίς να έχουμε κάνει το παραμικρό, δεν τους αφήνουν να πηγαίνουν στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μη διανοηθούν στον δεύτερο γύρο θέματα διαιτησίας και διάφορα άλλα, όπως για παράδειγμα παρατηρητών. Εύχομαι να διορθωθούν τα πάντα. Οι διαιτητές πρέπει να σέβονται τον εαυτό τους» κατέληξε ο Σάββας Θεοδωρίδης.