Ο Όσκαρ Γκαρσία αντικαθιστά τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού. Οι συζητήσεις του Ισπανού με τον Θρύλο είχαν αρχίσει προς τα τέλη του 2017 και πλέον αυτός είναι ο κόουτς που καλύπτει τη θέση του Έλληνα τεχνικού.

Ο Γκαρσία λοιπόν γίνεται ο πέμπτος Ισπανός τεχνικός που αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό. Με τους προκατόχους του να έχουν βοηθήσει την ομάδα, εκτός φυσικά από τον Βίκτορ Σάντσεθ, που δεν τα κατάφερε, στο σύντομο διάστημα που έμεινε στην ομάδα.

Ο Χοσέ Σεγκούρα από τη μεριά του είχε καλό απολογισμό, έχοντας καθίσει, πάντως, σε λίγους αγώνες στην ομάδα, ενώ δεν χρειάζεται βέβαια να αναφερθεί τι έκαναν οι Ερνέστο Βαλβέρδε (στις δύο θητείες του) και Μίτσελ. Με τον πρώτο βέβαια να έχει κάνει πάρα πολλά, με τον Ολυμπιακό να παίζει μπαλάρα και να πηγαίνει πολύ καλά και στην Ευρώπη.

Και με τον Μίτσελ φυσικά ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλή παρουσία και στην Ευρώπη μπόρεσε να κερδίσει με την ομάδα ισχυρότατους αντιπάλους, όπως είναι οι Μάντσεστερ Γ., Ατλέτικο και Γιουβέντους μεταξύ άλλων.

Ποιος, όμως, ο απολογισμός των τεσσάρων Ισπανών που προηγήθηκαν του Γκαρσία; Σαφώς και είναι ικανοποιητικός και παρακάτω θα μπορέσετε να διαβάσετε τι έκανε ο καθένας τους αναλυτικά:

gavros.gr