Ο Κέβιν Μιραλάς επέστρεψε σπίτι του και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Ελλάδα για τον Θρύλο εμφανίστηκε απόλυτα χαρούμενος για το γεγονός ότι θα φορέσει ξανά την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Ο Βέλγος παίκτης ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τις προσπάθειες που κατέβαλε ώστε να επιστρέψει στο λιμάνι, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και τον κόσμο της ομάδας, τους οποίους δεν έχει ξεχάσει, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε. Τέλος, υποσχέθηκε ακόμη περισσότερα γκολ με τη φανέλα του Θρύλου και νέες κούπες με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Κέβιν Μιραλάς στο αεροδρόμιο του «Ελ. Βενιζέλος» ως παίκτη του Θρύλου:

«Ο πρόεδρος έκανε τα πάντα για να γυρίσω στο σπίτι μου. Αυτός ο σύλλογος είναι η οικογένειά μου, είναι το σπίτι μου. Θέλω να βάλω πολλά γκολ και ανυπομονώ να φορέσω ξανά την "ερυθρόλευκη" φανέλα και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που δεν με έχουν ξεχάσει. Ούτε εγώ τους έχω ξεχάσει. Ανυπομονώ να παίξω ξανά μπροστά τους και να τους χαρίσω ακόμη περισσότερους τίτλους με τον Ολυμπιακό».

Όπως μπορείτε να δείτε και στα αποσπάσματα από τα βίντεο, «κόκκινο» έγινε το αεροδρόμιο του «Ελ. Βενιζέλος». Οι οπαδοί επεφύλασσαν θερμή υποδοχή στον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, περίπου στις 22:30, είδε χιλιάδες οπαδούς του Θρύλου να τον αποθεώνουν.

Ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» υποδέχτηκε τον Βέλγο παίχτη όπως του αξίζει, με το σύνθημα «είσαι ο καλύτερος… για εμάς» να ακούγεται ξανά από τους φίλους των Πειραιωτών.

Ο 30χρονος επέστρεψε στο σπίτι του για να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο 8ο σερί πρωτάθλημα και σε ακόμη περισσότερες κούπες, με τον κόσμο των ερυθρόλευκων να δείχνει την αγάπη του για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό.

 

ΠΗΓΗ: gavros.gr