Το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο αποφάσισε ότι για να …αποφασίσει θα χρειαστεί μερικές μέρες ακόμη, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει διχογνωμία στους πέντε δικαστές, οι οποίοι όταν θα …αποφασίσουν θέλουν, η απόφαση να είναι ομόφωνη. Η αργοπορία της απόφασης «δένει» ουσιαστικά τα χέρια των διοικούντων την ΕΣΑΠ οι οποίοι θα αλλάξουν την ημερομηνία (27/28-01) του F4 περιμένοντας την απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Να θυμίσουμε ότι στο Final 4, έχουν προκριθεί να αγωνιστούν οι Ολυμπιακός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Παμβοχαϊκός και περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασισθεί ανάμεσα σε Φοίνικα Σύρου και Ηρακλή Χαλκίδας.

Μάλιστα, σε όποια από τις δύο ομάδες, κατοχυρωθεί τελικά η συμμετοχή, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και αυτή που θα διοργανώσει τους αγώνες.

Με δεδομένο ότι Ολυμπιακός και Φοίνικας αγωνίζονται στην Ευρώπη με πολύ καλές πιθανότητες να προκριθούν και στην επόμενη φάση που θα διεξαχθεί Φεβρουάριο, οι ημερομηνίες που υπάρχουν είναι ελάχιστες.

Η επιτροπή πρωταθλήματος προσπαθεί να μεταφέρει κάποια αγωνιστική από Σαββατοκύριακο σε Τετάρτη προκειμένου να χωρέσει και το League Cup.