Η Λεγανές με τον Δημήτρη Σιόβα στην ενδεκάδα της νίκησε μέσα στη Μαδρίτη τη Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 και κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του ισπανικού κυπέλλου. Μια ιστορική πρόκριση απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισπανίας και πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ετσι, μετά το πρωτάθλημα, χάνεται ακόμα ένας στόχος των «μερένγκες», με τον Ζινεντίν Ζιντάν να βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση και να πληθαίνουν οι φωνές για την απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας». Ο Γάλλος τεχνικός αναγνώρισε τις ευθύνες του και τόνισε μετά το ματς:

«Μετά το πρώτο παιχνίδι, νομίσαμε πως είχαμε τελειώσει, αλλά δεν ήταν έτσι. Είναι ένα λογικό αποτέλεσμα επειδή δεν κάναμε αυτά που θέλαμε. Είναι μία αποτυχία. Είμαι υπεύθυνος γι' αυτό. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Είναι ένα σκληρό αποτέλεσμα. Πιστεύω πως είναι η χειρότερη νύχτα της καριέρας μου. Νικήσαμε μέσα στη Λεγανές και δεν παίξαμε όπως έπρεπε στη ρεβάνς. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη. Τώρα πρέπει να δούμε πως θα βελτιωθούμε και θα γίνουμε καλύτεροι», τόνισε ο «Ζιζού» και συμπλήρωσε:

«Δεν είμαι θυμωμένος με τους παίκτες. Είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου. Οι παίκτες μου προσπάθησαν, έτρεξαν, μερικές φορές με λανθασμένο τρόπο, αλλά είναι δικό μου το λάθος. Είμαι υπεύθυνος γι' αυτή την εικόνα και εγώ πρέπει να βρω τις λύσεις. Πρέπει να βρω τον τρόπο για να κάνω την ομάδα πιο ουσιαστική. Δεν μετανιώνω που άφησα εκτός τον Μπέιλ και τον Κριστιάνο. Γνωρίζω τι έκανα, παρέταξα μία ανταγωνιστική ομάδα απέναντι στη Λεγανές. Στα χαρτιά, τουλάχιστον, ήταν ανταγωνιστική. Στο γήπεδο δεν φάνηκε. Είναι λάθος που χάσαμε το παιχνίδι μέσα στο σπίτι μας.»

In.gr