Μπορεί η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, να ήταν με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στην Ταργκοβίστε μετά από την εντός έδρας ήττα με 3-2 σετ, ωστόσο οι «ερυθρόλευκες» παίκτριες, έδειξαν ότι είναι πλασμένες για τα δύσκολα, παίρνοντας τη νίκη με 3-1 μέσα στη Ρουμανία και πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους «8» του CEV Challenge Cup.

Μια πρόκριση η οποία μόνο εύκολα δεν ήρθε. Σίγουρα για κάθε ομάδα, μια ήττα μέσα στην έδρα της, με τον κόσμο της να δίνει βροντερό παρών, είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο σου κόβει τα φτερά. Όχι όμως για την ομαδάρα που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, η οποία, για μια ακόμη φορά απέδειξε, ότι έχει νοοτροπία νικητή.

Πρόκειται για ομάδα, με όλη τη σημασία της λέξης. Με την Πολ να κάνει μέχρι στιγμής το καλύτερό της παιχνίδι με τα «ερυθρόλευκα», την Χριστοδούλου να μοιράζει εκπληκτικά το παιχνίδι και την Λαμπρούση να δίνει σημαντικές βοήθειες πάνω στο φιλέ, ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να χάσει.

Και μάλιστα σε ένα ματς, στο οποίο η Χίπε, τουλάχιστον επιθετικά δεν τράβηξε αρκετά, μιας και όλο το μπλοκ προσαρμοζόταν επάνω της (ειδικά αν αναλογιστεί κανείς και το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, όπου το μπλοκ της Ταργκοβίστε, έπεφτε συνεχώς πάνω στη Γερμανίδα).

Πλέον η επόμενη μέρα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, περιλαμβάνει μια νέα διάκριση. Το σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, μαζί πάντα με όλο το σταφ και τους ανθρώπους που υπάρχουν στον σύλλογο, απέδειξε ότι δεν έχει… ταβάνι.

Τέλος, μην ξεχνάμε ότι ο Θρύλος, είναι ο φιναλίστ της περυσινής διοργάνωσης. Κάτι που επιβεβαιώνει ότι η δουλειά που γίνεται στου Ρέντη, έχει αρχίσει να δείχνει τους καρπούς της και εκτός των συνόρων. Το μόνο που μένει τελικά είναι ο Ολυμπιακός να πανηγυρίσει την κατάκτηση της Ευρωπαϊκής κορυφής.

Πηγή:gavros.gr