Στις 17 Μαΐου ο Παναθηναϊκός υποδεχόταν στη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Super League. Στο 54ο λεπτό, ένα κουτάκι μπύρας που έπεσε από τη Θύρα 10-11 του "Απόστολος Νικολαΐδης" χτύπησε στο κεφάλι τον τότε προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Σέρβος έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο. Ακολούθως, ο Ίβιτς επιβιβάστηκε σε ασθενοφόρο με καροτσάκι και δεμένο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" για περαιτέρω εξετάσεις.

Η αναμέτρηση διεκόπη προσωρινά από τον διαιτητή Γιώργο Κομίνη και ενώ ο Ίβιτς διεκομίσθη στον Ευαγγελισμό, όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα από τον γιατρό του αγώνα, η διάγνωση για τον τραυματισμό του Ίβιτς ήταν η εξής: "Επιφανειακή εκδορά του τριχωτού της κεφαλής".

Περίπου 1,5 ώρα μετά, ο Κομίνης αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα. Ο Ίβιτς διανυκτέρευσε στον Ευαγγελισμό και πήρε εξιτήριο την επομένη.

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στα χαρτιά (3-0), στον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών και άλλων δύο από το πρωτάθλημα 2017-2018.

Ίδια ιστορία με αυτή της Κυριακής (25/2), όταν αντικείμενο χτύπησε στο πρόσωπο τον Ισπανό τεχνικό των "ερυθρόλευκων", Όσκαρ Γκαρθία, λίγο πριν ξεκινήσει ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για την 23η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Πηγή: Sport24.gr