Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φορές κατά το παρελθόν βρέθηκε στο στόχαστρο των αστυνομικών του τμήματος Αθλητικής Βίας ο νεαρός που πέταξε το χθες το ρολό ταμειακής μηχανής στο γήπεδο της Τούμπας και πέτυχε στο πρόσωπο τον προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, οδηγώντας το ντέρμπι σε διακοπή πριν καν ξεκινήσει.

Ο νεαρός άνδρας, ηλικίας 27 ετών, που συνελήφθη λίγη ώρα μετά την αποχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για τα αποδυτήρια του γηπέδου, απασχολεί συχνά τους αστυνομικούς. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συλληφθεί άλλες δύο φορές υποθέσεις αθλητικής βίας. Επιπρόσθετα, σε διαφορετική περίπτωση, ταυτοποιήθηκε για ρίψη αντικειμένου, αλλά τελικά δεν συνελήφθη.

Αναλυτικότερα, ο 27χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ρίψη αντικειμένου μέσα στο γήπεδο. Σε άλλο περιστατικό, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, εκτός αυτοφώρου, αφού ταυτοποιήθηκε και πάλι για ρίψη αντικειμένου.

Στην τρίτη περίπτωση, ο συγκεκριμένος συνελήφθη διότι στην κατοχή του είχε βρεθεί πιστόλι - εκτοξευτήρας φωτοβολίδων τύπου στιλό.

Πηγή:  voria.gr