Πριν από λίγα λεπτά, ολόκληρη η Ελλάδα καμάρωσε τον μέγα, εκ Ρωσίας «Εξυγιαντή» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε μια κίνηση που δεν έχει διανοηθεί να κάνει κανείς ποδοσφαιρικός παράγοντας τουλάχιστον στον δυτικό κόσμο, ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, συνοδεία φουσκωτών, με το περίστροφο περασμένο στην ζώνη και πήρε στο κυνήγι τον διαιτητή, επειδή ακύρωσε γκολ του ΠΑΟΚ που συνιστά τον ορισμό του οφσάιντ. Μάλιστα, προκειμένου γι’ ακόμη μια φορά να πουλήσει οπαδιλίκι στον όχλο της Τούμπας, έσπευσε να αποσύρει την ομάδα από το γήπεδο.

Φανταζόμαστε ότι ο Τσίπρας και ο Καμμένος που έταξαν το πρωτάθλημα στον Ιβάν και τον έκαναν να αισθάνεται σοβιετικού τύπου δικτάτορας, αλλά και οι υπουργοί της κυβέρνησης που του βάζουν καθημερινά τεμενάδες, θα αισθάνονται πολύ περήφανοι και θα καμαρώνουν τον χαϊδεμένο επιχειρηματία της κυβέρνησης. Αυτόν, για χάρη του οποίου διαγράφονται πρόστιμα, καλύπτονται σκανδαλώδεις υποθέσεις και μόλις πριν από λίγες ώρες (μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα) έγιναν κουρελόχαρτα κανονισμοί και δεδικασμένα όσον αφορά την τιμωρία του ΠΑΟΚ.

Αλήθεια, τι θα ακούγαμε σήμερα αν έκανε αντίστοιχο ντου στον αγωνιστικό χώρο ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενώπιον του κόσμου του Ολυμπιακού μέσα στο Καραϊσκάκη και προκαλούσε ανάλογο χάος; Είναι βέβαιο ότι το περί… δικαίου αίσθημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα ενεργοποιείτο με συνοπτικές διαδικασίες και ο Πάνος ο Καμμένος θα έστελνε μέχρι και τα ελικόπτερα του στρατού για να περικυκλώσουν το φαληρικό γήπεδο. Χώρια που η ΕΡΤ και τα λοιπά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ θα ζητούσαν τουλάχιστον πενταετή εξορία του και αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα δια παντός.

Αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Ιβάν…