Την πεποίθησή του ότι μετά το Πάσχα θα αρχίσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ εξέφρασε ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ. Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι δεν θα ξεκινήσουν οι αγώνες αν πρώτα δεν υπάρξουν έγγραφες δεσμεύσεις από τις ΠΑΕ.

Ο ίδιος επανέλαβε ότι θα πρέπει οι ΠΑΕ να δεσμευτούν εγγράφως στους τρεις όρους που έχει θέσει στις ομάδες: αλλαγή του πειθαρχικού κώδικα, ώστε να διορθωθούν τα λάθη και να καλυφθούν τα νομικά κενά, εμπλουτίζοντας για παράδειγμα τον κώδικα με ποινές που οδηγούν στη βία, όπως για παράδειγμα οι αιχμηρές δηλώσεις.

Το δεύτερο κριτήριο που έθεσε είναι ότι αν μια ομάδα εμπλακεί 2 φορές σε μια σεζόν σε επεισόδια μεγάλης έκτασης θα χάνει την αδειοδότησή της και θα υποβιβάζεται, και το τρίτο να βγει η αστυνομία από τα γήπεδα.

Χαρακτηριστικά είπε πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω αν δεν πάρει τις γραπτές δεσμεύσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτές θα λειτουργήσουν από τη νέα χρονιά. Ο Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε ότι δεν θα κοιτάξει το πολιτικό κόστος και εξέφρασε την πεποίθησή του πως αν δεν γίνει βήμα πίσω, τότε θα υπάρχει καλύτερη μέρα στο ποδόσφαιρο.

Πάντως, για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, ο υφυπουργός χαρακτήρισε θετικό βήμα το ότι ζήτησε συγγνώμη. Όσο για την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο, τόνισε: «Προφανώς έγινε εν βρασμώ ψυχής. Τις συγνώμες τις κρίνουν οι δικαστές. Επειδή μίλησα με ανθρώπους από τον ΠΑΟΚ, δεν συνάδουν τα όσα λένε, αλλά ήταν θετικό αυτό».