Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να κάνει ένα ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ της ενόψει της επόμενης καλοκαιρινής περιόδου. Όπως σας ενημέρωσαμε, τουλάχιστον επτά ποδοσφαιριστές αναμένεται να κουνήσουν μαντήλι έπειτα από το τέλος της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα με τη Sun, ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, έχει ήδη ετοιμάσει τη «μαύρη λίστα» των υπό αποχώρηση παικτών. Σε αυτή υπάρχουν τα ονόματα των Λουκ Σο, Ματέο Νταρμιάν, Ντάλεϊ Μπλιντ, Άντερ Ερέρα, Άντονι Μαρσιάλ, Χουάν Μάτα και Κρις Σμόλινγκ ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η μη ανανέωση συμβολαίων στους Μάικλ Κάρικ, ο οποίος θα αποσυρθεί από τα γήπεδα στο τέλος της σεζόν, και Μαρουάν Φελαϊνί.

Στο Μάντσεστερ λέγεται ότι θα ξοδευτούν γύρω στις 130 εκατ. λίρες σε μεταγραφές, ωστόσο πρέπει να υπάρχουν και πωλήσεις για να μην υπάρχει ζημία στο ταμείο των κόκκινων διαβόλων. Ειδικά αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι η αγγλική ομάδα δεν θα πάρει ούτε λίρα από την αποχώρηση του Ιμπραΐμοβιτς και την ενδεχόμενη φυγή του Φελαϊνί.

Ο Σμόλινγκ κοστολογείται τουλάχιστον στις 25 εκατ. λίρες, ο Νταρμιάν στις 14 εκατ. λίρες, όπως και ο Μπλιντ. Ακόμη, αν κάποια ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Ερέρα θα πρέπει να δώσει στη Γιουνάιτεντ 27 εκατ. λίρες, ενώ αν επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον Σο θα πρέπει να δαπανήσει 28 εκατ. λίρες.

Μένει να δούμε αν εν τέλει θα πωληθούν οι παραπάνω ποδοσφαιριστές και σε ποιες ομάδες θα τους αποκτήσουν.

πηγή:to10.gr