Ασταμάτητος εντός των τοιχών είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν την αήττητη πορεία τους τη φετινή χρονιά στις εγχώριες διοργανώσεις επικρατώντας του Απόλλων Σμύρνης με 13-4 στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης και έτσι κατάκτησε και τυπικά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Πλέον ο Θρύλος, ετοιμάζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στη Δυναμό, για την προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League όπου με νίκη, θα «κλειδώσει» την υπόθεση πρώτη θέση στον Α' όμιλο.

Στα του αγώνα, ο Ολυμπιακός ήταν σε πολύ καλή αμυντική μέρα και δεν άφησε περιθώρια στον Απόλλωνα από το πρώτο οκτάλεπτο. Ο Θρύλος βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 6-1 και έβαλε τις βάσεις για μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα από την αρχή.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Απόλλωνας ανέβασε την απόδοσή του, πιέζοντας κάθε μπάλα με αποτέλεσμα να χαλάσει τουλάχιστον στα τέσσερα πρώτα λεπτά την κυκλοφορία του Ολυμπιακού. Ο Πάβιτς, έκανε τρεις σημαντικές αποκρούσεις δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, να μεγαλώσουν και άλλο τη διαφορά φτάνοντας το δείκτη του σκορ στο 9-1 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Θοδωρής Βλάχος, επέλεξε να βάλει στο τέρμα τον Γαλανόπουλο, ο οποίος δήλωσε και αυτός παρών όταν χρειάστηκε. Φυσιολογικά ο Θρύλος κατέβασε ταχύτητα μιας και υπάρχει και το πολύ σημαντικό ματς το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στη Δυναμό Μόσχας για το Champions League.

Έτσι, ο Ολυμπιακός δεν πίεσε στην επίθεση, έπαιξε άμυνα όσο έπρεπε και τελικά επικράτησε με 13-4 του Απόλλωνα.

πηγή: gavros.gr