Στη Βουδαπέστη για τον μεγάλο τελικό του Σούπερ Καπ με αντίπαλο την Φερεντσβάρος βρίσκεται η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας σήμερα το βράδυ, θα αντιμετωπίσουν την ουγγρική ομάδα (30/11, 21:00) και θα διεκδικήσουν τον 4ο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία τους. Το έργο τους ωστόσο θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς η Φερεντσβάρος είναι μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού πόλο, έχοντας 22 πρωταθλήματα και 17 Κύπελλα. Οι κάτοχοι του Εuro Cup για δυο σερί χρονιές μάλιστα αγνοούν την ήττα στην έδρα τους σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις από το 2011!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Φερεντσβάρος στη «Γκρουπάμα Αρίνα» ανέφερε: «Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ και θα λάβουμε μέρος σε αυτό τον αγώνα. Είναι μια γιορτή της Ευρωπαϊκής υδατοσφαίρισης. Είμαστε εδώ ως πρωταθλητές Ευρώπης και περιμένω από τους παίκτες μου να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Δυνατοί. Περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι. Το κολυμβητήριο θα είναι γεμάτο γιατί ο κόσμος εδώ στη Βουδαπέστη αγαπάει το πόλο. Ανυπομονώ για την αυριανή αναμέτρηση».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι στη Βουδαπέστη διεκδικούν τον 5ο τίτλο τους μέσα στο 2018, καθώς έχουν ήδη κατακτήσει το Κύπελλο, το Πρωτάθλημα, το Champions League, αλλά και το Σούπερ Καπ Ελλάδας. 
 
πηγή:to10.gr