Ατελείωτο κιτρινόμαυρο πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να κλείνουν τους δρόμους για να πανηγυρίσουν με τους παίκτες την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Τρελαμένοι« και οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης στο ανοιχτό πούλμαν που τους μετέφερε από την Ριζούπολη. Καπνογόνα και συνθήματα συνθέτουν το σκηνικό στην γιορτή των φίλων της ΑΕΚ που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Από τα χέρια του Πέτρου Μάνταλου υψώθηκε η κούπα της ΑΕΚ, μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» έδωσε το έναυσμα για την έναρξη του... πάρτι, με συμπαίκτες, τεχνικό τιμ και κόσμο να ακολουθούν.

Οι παίκτες της ΑΕΚ και οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων έστησαν ατελείωτο γλέντι στη Νέα Φιλαδέλφεια για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Ένα πάρτι το οποίο θα κρατήσει μέχρι τα ξημερώματα, κρίνοντας κάποιος από τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί στην περιοχή. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι δρόμοι είχαν κλείσει από το συγκεντρωμένο πλήθος που περίμενε το ανοιχτό πούλμαν που μετέφερε τους πρωταθλητές.

Η απόσταση από την Ριζούπολη στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι μικρή ωστόσο χρειάστηκε πάνω από μια ώρα για να φτάσει η αποστολή των κιτρινόμαυρων, καθώς ο κόσμος είχε κλείσει τον δρόμο για να αποθέωσει τον Μανόλο Χιμένεθ και τους παίκτες του. Οι οπαδοί της Ένωσης άναψαν πολλά καπνογόνα και ζητούσαν από τους κιτρινόμαυρους την κατάκτηση και του Κυπέλλου.