Οι Καβαλίερς ηττήθηκαν εύκολα από τους Σέλτικς στη Βοστώνη με 108-83 στο πρώτο παιχνίδι των τελικών της Ανατολής με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να μην βρίσκεται και στην καλύτερη βραδιά του.

Ο βασιλιάς σημείωσε 15 πόντους με 5/16 σουτ 7 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 7 λάθη, αλλά σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν ανησυχεί για το μέλλον της σειράς με τους Κέλτες. Συγκεκριμένα, ο σούπερ σταρ των Καβαλίερς δήλωσε πως δεν ανησυχεί καθόλου καθώς έχει βρεθεί να χάνει και με 1-0 και με 2-0, οπότε ακόμα δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα.

«Δεν ανησυχώ καθόλου. Μπορείς να βελτιωθείς στη διάρκεια μιας σειράς αγώνων. Έχω ξαναβρεθεί στο 0-1 ή και στο 0-2, αλλά όσο άσχημα κι αν έπαιξα δεν με ανησυχεί αυτό. Παρότι ήμουν πολύ αναποτελεσματικός στην επίθεση, πολύ άστοχος και με επτά λάθη. Έχω την ίδια αυτοπεποίθηση μπαίνοντας στο παιχνίδι. Έχουμε μια ακόμη ευκαιρία να εμφανιστούμε καλύτεροι στο δεύτερο ματς και θα δούμε τι θα γίνει», τόνισε.

Όσο για τα 4/26 τρίποντα της ομάδας του; «Σίγουρα η ευστοχία στα τρίποντα παίζει ρόλο, γιατί είναι κομμάτι του DNA μας και μας δίνει τη δυνατότητα να γίνουμε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε. Είχαμε καλά σουτ, αλλά δεν μπήκαν. Θα τα ξαναπάρουμε αν βρεθούμε σε καλές θέσεις και ελπίζουμε να είμαστε πιο εύστοχοι και να βρούμε καλύτερο ρυθμό», σχολίασε.

πηγή:to10.gr