Οι Σέλτικς συνεχίζουν να τρελαίνουν τον κόσμο, καθώς μετά την εύκολη νίκη στο πρώτο ματς της σειράς με τους Καβαλίερς νίκησαν ξανά, αυτή τη φορά δυσκολότερα, με 107-94 κι έκαναν το 2-0.

Οι Καβαλίερς πάλεψαν για τρεις περιόδους, όμως το τρίτο δωδεκάλεπτο ήταν καταιγιστικό για τους κέλτες και καταδικαστικό για την ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος πραγματοποίησε ασύλληπτη εμφάνιση και triple-double, που όμως δεν ήταν αρκετά για να δώσουν τη νίκη στην ομάδα του.

Για τους νικητές, κορυφαίοι ήταν οι Μπράουν (23 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και Ροζίερ (18 πόντοι), ενώ ο Χόρφορντ φόρτωσε με ακόμα 15 πόντους, το καλάθι των Καβαλίερς.

Από την άλλη οι Καβς δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν μια ακόμα μυθική εμφάνιση του Λεμπρόν Τζέιμς, που σημείωσε triple double, με 42 πόντους, 10 ριμπάουντ και 12 ασίστ και καλούνται να κάνουν την πρώτη τους νίκη στη σειρά, τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Κλίβελαντ. Καλή η παρουσία και του «διπλού» Κέβιν Λοβ (22 πόντοι, 15 ριμπάουντ) ενώ οι υπόλοιποι δεν ήταν καλοί, πέρα από τον Κόρβερ που σημείωσε 11 πόντους.

Πηγή:to10.gr