«Ξέρω ότι οι φίλαθλοι και γενικά ο κόσμος ανησύχησε. Κανείς όμως δεν ανησύχησε περισσότερο από εμένα. Κανείς δεν φοβήθηκε όσο εγώ»… Με αυτές τις φράσεις τοποθετήθηκε ο Νεϊμάρ -ερωτηθείς για τον τραυματισμό του- σε τηλεοπτική εκπομπή που προβλήθηκε στον σταθμό «TV Globo».

Εκτός γηπέδων από τις 25 Φεβρουαρίου, όταν και υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού, ο 26χρονος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, μετά την χειρουργική επέμβαση που του έγινε στις 3 Μαρτίου προκειμένου ν΄ αποκατασταθεί το πρόβλημα.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή. Μία από τις δυσκολότερες που έχω ζήσει. Κι αυτό, επειδή βρισκόμαστε τόσο κοντά στο όνειρο μου, που είναι το παγκόσμιο κύπελλο», σχολίασε ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής στην Ιστορία και συνέχισε: «Χάρη στον Θεό, έχω αυτήν την νέα ευκαιρία να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής με την χώρα μου. Είναι ένα όνειρο που έχω από παιδί, είναι ο βασικός στόχος μου. Πιστεύω ότι αυτό θα είναι το δικό μου κύπελλο».

Αν και επισήμως δεν επιβεβαιώνεται οτιδήποτε σχετικό, θεωρείται αρκετά πιθανό, πως η επιστροφή του Νεϊμάρ στα γήπεδα, ενδέχεται να συμβεί στις 3 Ιουνίου και στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης με την Κροατία.

πηγή:to10.gr