Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποχωρεί από την Ρεάλ Μαδρίτης και γι’ αυτό το λόγο θα δώσει σε λίγη ώρα συνέντευξη Τύπου. Ο Γάλλος προπονητής δεν θα είναι στον πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης την επόμενη αγωνιστική περίοδο, κάτι που οριστικοποιήθηκε μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Πήρα μιαν απόφαση και δεν θα συνεχίσω στην Ρεάλ την επόμενη σεζόν. Νομίζω ότι αυτή είναι η σωστή απόφαση γιατί η ομάδα χρειάζεται μια αλλαγή» ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του Ζιντάν μετά την συνάντηση του με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας.

Ο Ζιντάν αποχωρεί από την Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας οδηγήσει τους μερένχες σε τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ, επίτευγμα που αν μη τι άλλο χαρακτηρίζεται εντυπωσιακό και καθιστά απόλυτα επιτυχημένη την παρουσία του Γάλλου στον πάγκο της ισπανικής ομάδας.

Οι τελευταίες εξελίξεις οδηγούν την διοίκηση της Ρεάλ στην διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως για την πρόσληψη του Ζινεντίν Ζιντάν έχουν δείξει ενδιαφέρον πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Απομένει πλέον να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Γάλλου προπονητή.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο διάδοχος του Ζιντάν στον πάγκο της «βασίλισσας» θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή.

πηγή:to10.gr