Σήμερα, είναι η μοναδική μέρα, που θα διεξαχθούν τέσσερις αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Η αρχή θα γίνει στη 13.00 με τον Γ' όμιλο, όπου η Γαλλία των μεγάλων αστέρων Γκριεζμάν, Μπαμπέ, θα αντιμετωπίσει τη σκληροτράχηλη ομάδα της Αυστραλίας. Τα "καγκουρό" αν και αουτσάιντερ, έχουν παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο στα τελευταία φιλικά, ενώ η Γαλλία αποτελούν ένα εκ των φαβορί για τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.  

Στις 16.00 παίρνει τη σκυτάλη για τον Δ'  όμιλο, στα γήπεδα της Ρωσίας, η παρέα του Μέσι, στην τελευταία ίσως ευκαιρία του Αργεντινού να διεκδικήσει την κατάκτηση ενός Παγκόσμιου Κυπέλλου. Απέναντι, στην «L’ Albiceleste», θα βρεθεί η δυναμική και σκληροτράχυλξη ομάδα της Ισλανδίας, η οποία για πρώτη φορά θα συμμετάσχει στα τελικά ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σειρά παίρνει, στις 19.00, για τον Γ' όμιλο, η πάντα υπολογίσιμη Δανία, θα αντιμετωπίσει το Περού, ενώ το σημερινό πρόγραμμα κλείνει με τον αγώνα για τον Δ' όμιλο, μεταξύ Κροατίας και Νιγηρίας. Η Κροατία, σε αυτό το Μουντιάλ, έχει την τελευταία ευκαιρία της για μια μεγάλη διάκριση έχουντας στο ρόστερ της μια γενιά σπουδαίων παικτών, αντιμετωπίζοντας το νεανικό σύνολο της Νιγηρίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου:

13.00: ΓΑΛΛΙΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

16.00: ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ- ΙΣΛΑΝΔΙΑ

19.00: ΠΕΡΟΥ - ΔΑΝΙΑ

22.00: ΚΡΟΑΤΙΑ - ΝΙΓΗΡΙΑ