Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι ευχαριστημένος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Φλορεντίνο Πέρεθ και τα σενάρια για αποχώρηση του από τη βασίλισσα είναι πιο έντονα από ποτέ. Ο ίδιος μάλιστα μετά την κατάκτηση του Champions League με τους μερένχες είχε δηλώσει πως δεν γνωρίζει αν θα μείνει και τη νέα χρονιά στη Μαδρίτη.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εξέφρασε με αυτό τον τρόπο την ενόχληση του για την συμπεριφορά των Μαδριλένων προς το πρόσωπο του, αλλά και το γεγονός πως του πρότειναν ανανέωση αποδοχών αλλά με λιγότερα χρήματα από τον Λιονέλ Μέσι και τον Νεϊμάρ.

Η πρόταση της Ρεάλ για συμβόλαιο 25 εκατ. ευρώ «πείραξε» τον Πορτογάλο επιθετικό, καθώς θεωρεί πως είναι ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου, οπότε πρέπει να έχει και ανάλογες αποδοχές. Το γυαλί φαίνεται πως έχει ραγίσει στις σχέσεις ανάμεσα σε Κριστιάνο και Ρεάλ κι όπως όλα δείχνουν μοιάζει αδύνατον να παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Μαδρίτη.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Ρονάλντο να αποχωρήσει φαίνεται πως έχει παίξει και η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πορτογάλου σταρ και είναι έτοιμη να του προσφέρει ένα μυθικό συμβόλαιο που θα ον κάνει αυτόματα τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη όλων των εποχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού καναλιού SportsMediaset, οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι έτοιμοι να προσφέρουν στον Ρονάλντο 45 εκατομμύρια ευρώ ετησίως κάνοντας πράξη τα «θέλω» του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο CR7 έχει σήμερα τον πέμπτο υψηλότερο μισθό στον κόσμο, πίσω από τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμαρ και αν τον αποκτήσει η Παρί μαζί με τη φορολογία στη Γαλλία θα αναγκαστεί να πληρώνει περίπου 80 εκατ. ευρώ τον χρόνο για τον Πορτογάλο.

Τέλος είναι σημαντικό να τονίσουμε πως η ρήτρα αποδέσμευσης του Κριστιάνο στη Ρεάλ είναι 1 δισεκατομμύριο ευρώ και για αυτό το λόγο ο Πορτογάλος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον μάνατζερ του Ζορζέ Μέντες, προκειμένου να βρεθεί τρόπος να πείσει τη βασίλισσα να τον πουλήσει με ένα ποσό κοντά στα 300 εκατ ευρώ. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι πρόθυμη να πληρώσει ακόμα και 300 εκατομμύρια ευρώ στους Μαδριλένους προκειμένου να την πείσει να τον παραχωρήσει.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Γαλλία η μεταγραφή πιθανόν να ολοκληρωθεί αμέσως μετά το Μουντιάλ, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να υπογράφει συμβόλαιο 45 εκατ. ευρώ τον χρόνο για 4 χρόνια, να παίρνει μπόνους υπογραφής αξίας 50 εκατ. ευρώ και διάφορα μπόνους επίτευξης στόχων σε μία μυθική συμφωνία.

πηγή:to10.gr