Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει είναι αυτή του Κώστα Μανωλά. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας El Mundo Deportivo, ο Έλληνας άσος της Ρόμα προτάθηκε εκ νέου στους μπλαουγκράνα.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού αρέσει στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ γενικότερα έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν του πρωταθλητές Ισπανίας, χωρίς όμως να προχωρήσει η υπόθεση. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βερμάελεν στη Ρόμα η Μπαρτσελόνα είχε βάλει σχετικό όρο στον οποίο τονίζεται πως στην περίπτωση που ο Μανωλάς αποχωρήσει από τους τζιαλορόσι θα έχει τον πρώτο λόγο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Mundo Deportivo ο Μανωλάς για δεύτερη σερί σεζόν έχει προταθεί στους Καταλανούς, όμως αυτή τη φορά υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο λόγος είναι ο Βαλβέρδε, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη -και- από την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, παρότι δεν υπήρξαν ποτέ μαζί στον Ολυμπιακό. Όταν εκείνος έφυγε από το Λιμάνι, το 2012, τότε ήρθε στους ερυθρόλευκους ο Μανωλάς.

Αν αποφασίσει να καταθέσει πρόταση η Μπαρτσελόνα για τον Έλληνα αμυντικό, τότε η Ρόμα δεν πρόκειται να ζητήσει λιγότερα από 50 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

πηγή:to10.gr