Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει αβέβαιο μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον τελικό του Champions League απέναντι στη Λίβερπουλ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκέφτεται να αποχωρήσει από τη βασίλισσα, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος με το νέο συμβόλαιο που του προσφέρει ο Φλορεντίνο Πέρεθ και οι κορυφαίες ομάδες του κόσμου κάνουν ουρά για να τον κάνουν δικό τους.

Μια από τις ομάδες που ενδιαφέρεται για τον Πορτογάλο είναι η Γιουβέντους, η οποία θέλει να κάνει την υπέρβαση και να τον αποκτήσει προκειμένου να διεκδικήσει το Champions League όπου αποτελεί διακαή πόθο της οικογένειας Ανιέλι. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Tuttosport η Γιουβέντους είναι πολύ πιθανό να είναι ο επόμενος προορισμός του Ρονάλντο παρά το γεγονός πως η μεταγραφή μπορεί να στοιχίσει ένα τεράστιο ποσό για τους μπιανκονέρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ρήτρα του 1.000.000.000 ευρώ που (επιμένει η Ρεάλ ότι) έχει ο Πορτογάλος είναι απαγορευτική, αλλά οι σχέσεις της Γιούβε με τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες (έκανε πρόσφατα τη μεταγραφή του Ζοάο Κανσέλο από τη Βαλένθια στη Γιουβέντους) μπορεί να διευκολύνουν τις διαπραγματεύσεις. Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης πως η προοπτική της ιταλικής ομάδας εξιτάρει και τον ίδιο τον Πορτογάλο αρκεί όμως να ικανοποιηθεί οικονομικά, ενώ τονίζεται πως το θέμα για να ολοκληρωθεί το deal είναι η ρήτρα που έχει στο συμβόλαιο του ο Ρονάλντο με τη Ρεάλ.

πηγή:to10.gr