Μια δεκαετία Θρύλος! Στο λιμάνι της καρδιάς του για πάντα ο Βασίλης Σπανούλης! Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα κλείσει την καριέρα του στο λιμάνι του Πειραιά, όπως όλα δείχνουν, καθώς στη συνάντηση που είχε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους στα γραφεία της Arcadia συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Σπανούλης θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά για ένα ακόμη χρόνο, με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να ικανοποιούν τα «θέλω» του και το ραντεβού τους να κρατά ώρες (το ραντεβού ξεκίνησε στις 3:15 και ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 19:00) μα να τελειώνει με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν έχει σημασία. Όταν είσαι οικογένεια, κάθεσαι, συζητάς και τα βρίσκεις σε ένα λεπτό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ανανεώσαμε και όχι η διάρκεια του συμβολαίου».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον ρόλο του ξεκαθαρίζοντας πως αυτός είναι δουλειά προπονητή: «Ο ρόλος μου πρέπει να είναι να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Όπως έκανα πάντα στην καριέρα μου, θα υπακούω τον προπονητή. Ά κι αν υπάρχουν κακεντρεχείς που λένε ότι κάνω εγώ κουμάντο στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν κι αυτά τα χαζά σχόλια. Ένα βήμα πίσω-ένα μπροστά, όλα θα φανούν στο γήπεδο και είναι δουλειά του προπονητή. Δεν μπορεί να λέει ο παίκτης τι θα γίνει. Είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού, ούτε πουλάω σταριλίκι ή κάτι άλλο».

πηγή:to10.gr