Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός παιδιού που μπορεί να αφήσει εποχή, βρίσκεται η Λίβερπουλ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun, πρόκειται για τον 16χρονο Κι-Άνα Χούβερ ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, αλλά και δεξιός οπισθοφύλακας.

Ο «πιτσιρικάς» που έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές από τους «ειδικούς» του αθλήματος, λέγεται ότι προπονείται την τελευταία εβδομάδα στην ακαδημία των κόκκινων στο Κιρκμπαϊ.

Ο Χούβερ έχει εκπλήξει τους προπονητές και τους σκάουτερ της Λίβερπουλ που τον έχουν παρακολουθήσει και έτσι όπως όλα δείχνουν ο αγγλικός σύλλογος θα ολοκληρώσει το deal για την απόκτησή του.

Ο ταλαντούχος στόπερ μεταπήδησε στον Αγιαξ από την Αλκμαρ στα 14 του, ενώ στην κατηγορία U17 της Eredivisie, έγραψε 13 συμμετοχές και δύο γκολ την περσινή σεζόν.
Ο Ολλανδός θα μπορεί να αγωνιστεί στην ομάδα U18 της Λίβερπουλ, η οποία πλέον βρίσκεται υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Μπάρι Λιούτας, μετά την αποχώρηση του Στίβεν Τζέραρντ για τη Ρέιντζερς.

Εξάλλου η Λίβερπουλ έχει αποκτήσει τον 20χρονο πρώην μέσο της Τσέλσι, Αϊζαακ Κρίστι-Ντέιβις, με ελεύθερη μεταγραφή από το τέλος της προηγούμενης σεζόν.

πηγή:to10.gr